U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Eind 2016 heb ik de opleiding Zwangerschapsreflexologie gevolgd bij Carla Huis in 't Veld. Zie http://integralereflexologie.nl/ voor meer informatie.

 

Tijdens de zwangerschap kan voetreflexologie heel mooi ingezet worden. Het ondersteunt je lichaam bij de grote veranderingen die het ondergaat in deze bijzondere periode en helpt je bij je voorbereiding op de bevalling. Ook ná de bevalling helpt voetreflexologie om sneller te herstellen en weer in balans te komen.

 

 

 

 

Door de behandeling kan de energie weer vrij stromen en wordt het zelfgenezend vermogen van je lichaam gestimuleerd.

Je wordt meer ontspannen en kunt verlichting krijgen bij klachten als misselijkheid, maagzuur, rugpijn, pijn in het bekken (bekkeninstabiliteit), vermoeidheid, stemmingswisselingen, blaasontsteking, obstipatie, slapeloosheid, oedeem, (milde) hoge bloeddruk en beginnende zwangerschapsdiabetes.

Reflexologie kan eveneens worden ingezet bij het draaien van een stuit- of dwarsligging en om de bevalling op te wekken wanneer je uitgerekend bent.

 

 

 

Let wel: voetreflexologie is een aanvullende behandeling op de reguliere zorg van verloskundige en/of gynaecoloog, geen vervanging daarvan.