U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
 
 

Migraine

"Met als aanleiding mijn migraine ben ik in behandeling gegaan bij Inge. Toen ik begon, had ik gemiddeld 2 tot 3 migraine-aanvallen per maand. Ik ben gedurende 1.5 jaar 2 tot 4 keer per maand bij Inge in behandeling geweest. Aangezien ik een vrij zware migraine patient was, bleek een vrij lang en intensief behandelingstraject nodig. 

Na een half jaar werden de effecten van de voetreflexologie voor mij voel- en zichtbaar. Het aantal aanvallen nam af en ook trad er een verandering op in de hevigheid van mijn aanvallen. De aanvallen werden beduidend minder intens. Voor mij betekende deze verandering een toename in levenskwaliteit; er ging minder energie op aan het me ziek voelen en zijn en ik voelde mij doorgaans een stuk vitaler. Een verademing. 

Bovendien heb ik al mijn consulten bij Inge als zeer aangenaam ervaren. Zij heeft een fijne energie die mij heel goed past. Inge werkt met zorg en betrokkenheid. Zij voelt goed aan waar de schoen wringt en heeft daar ook aandacht voor. Ik ben haar dankbaar voor het vertrouwen dat zij gedurende het gehele traject heeft laten blijken. Daar heb ik veel steun aan gehad."

Namens Stephanie

***

Frozen shoulder

"Ik ben bij Inge geweest i.v.m een frozen shoulder. Na een ontsteking in het schoudergewricht was mijn arm behoorlijk vast gaan zitten. Het heeft ook zeer lange tijd nodig om weer volledig te herstellen, denk aan vele maanden. Inge heeft heel mooi met de voetreflex mijn lichaam in balans gebracht. De behandelingen heb ik als zeer ontspannen ervaren. Bij één behandeling kan ik mij nog goed herinneren dat Inge voelde dat ik ergens teleurgesteld/ gefrustreerd over was.

Of ik dat herkende? Nee.... Of ja toch! Het ging een tijdje goed vooruit maar door omstandigheden even een terugval en dat voelde als een teleurstelling. Het heeft mij heel goed geholpen het verloop te accepteren, het geestelijke aspect wordt door Inge met de voetreflex waargenomen en betrokken in de behandeling. Ik vond dat heel bijzonder.

Karin.

***

Samters Syndroom

"Reflexologie is heerlijk ontspannend en het geeft mij urenlange voordelen en soms ook nog vele dagen erna. Door de behandelingen is mijn energie niveau sterk verbeterd.
Inge is makkelijk om mee te praten en ik heb mij vanaf het begin direct op mijn gemak gevoeld.
Aan het einde van de sessie voelen mijn voeten warm en licht en heb ik een gevoel van ontspanning en rust. De tijd vliegt gewoon tijdens een behandeling."
Cora

Site met informatie over Samters: http://aerd.partners.org/

***

Stress en diverse klachten

"Sinds enige jaren bezoek ik regelmatig met veel plezier de praktijk van Inge Amiabel. Na verschillende ervaringen met voetreflexbehandelingen heb ik voldoende kennis opgedaan om te kunnen vaststellen dat Inge een zeer vakkundige therapeut is. De hartelijke ontvangst in haar prettige behandelkamer met een lavendelvoetbad en een kop kruidenthee zorgt direct voor een gevoel van ontspanning. Dit wordt nog versterkt door haar rustige houding, haar vriendelijke uitstraling en haar meelevendheid op een discrete manier. Het gevoel tot rust te komen gaat overheersen. Daarbij ontstaat iedere keer weer het besef dat pogingen stress zoveel mogelijk te vermijden een helende werking heeft. De behandeling bij Inge zorgt naast de ontspannende werking voor het stilstaan bij goede voornemens, een betere doorbloeding en het geeft energie. Iedere behandeling doorbreekt de gewoonte van een te druk leven. Voor mij is het: tot rust komen."

Else

***

"Ik ben bij Inge Amiabel terecht gekomen omdat ik heel veel hyperventilatie en spanningsklachten heb. Ik ervaar de behandeling als zeer prettig, je wordt er erg relaxed van.  Na afloop voelt je hele lichaam ontspannen aan. Het is heerlijk om naar Inge toe te gaan, de sfeer en haar persoon zijn al zeer relaxed."

Monique Bruggeman

***

"Inge is een zeer kundige, toegewijde en enthousiaste voetreflexologe,die haar vak serieus neemt en zich ook op haar vakgebied blijft bekwamen. Doelgericht is ze met je bezig, afhankelijk van ieders individuele klachten. Daarbij is zij een zeer prettige, rustgevende persoonlijkheid, die je meteen op je gemak stelt. Haar behandelingen zijn voor mij erg relaxed en effectief (bij regelmatige behandelingen). Mijn ervaring is bijzonder positief en ze geeft mij telkens weer een dosis energie. Ik ben blij dat ik haar gevonden heb."

Madeleine

***

Ingrid ervaart het als het bedienen van de knopjes voor het zelfherstellend mechanisme in je lichaam 

"De eerste keer dat ik voetreflexmassage kreeg, was in een sauna/spa, zomaar voor de lol om het eens te proberen. Daar werd het echt heel hard gedaan en de prijs was ook pittig. Toch deed het zoveel met me, dat ik op zoek ging naar iemand in de buurt. 

Inge werkt heel zorgvuldig en helemaal niet hard, juist heel prettig. Zodat je er zelfs helemaal doezelig van kunt worden.

Ik kwam al jaren bij een acupuncturtiste, enkele keren per jaar. Om blokkades in mijn lichaam te doorbreken. (slaapproblemen, darmproblemen, nek/rug klachten etc) Dit hielp altijd goed, maar is niet echt prettig.

De voetreflex behandelingen bij Inge hebben minimaal hetzelfde effect en zijn nog heerlijk ook. Afhankelijk van mijn klachten, moet ik soms een paar weken achter elkaar komen en soms kan ik met een enkele of 2 behandelingen volstaan. Heel prettig is dat mijn aanvullende verzekering de behandelingen ook volledig vergoed. Ik denk dat een voetreflexbehandeling voor iedereen zinvol is. Er zijn altijd wel knelpunten in je lichaam waar je in de loop der tijd mee vastloopt. Het is zo bijzonder om dan te ervaren dat je lichaam zoveel zelfherstellend vermogen heeft. Alleen 'de knopjes' moeten even bediend worden."

Ingrid